Suosittu-22%

89,00 69,00

Oxxer alumiinitolppa

Erittäin laadukas FEI hyväksytty estetolppa, joka on valmistettu teräksisestä/kuumasinkitystä jalkaosasta ja alumiinisesta tolppa profiilista.
Painopiste tolpissa on optimaalisesti lähellä jalkaa.

tuotetunnus (SKU) 11001 Osasto:
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)

Product Description

Erittäin laadukas FEI hyväksytty estetolppa. Tolpassa on avaimenreikä kiinnitys kannattimille ja siinä on mahdollista käyttää muovisia ja metallisia kannattimia. Muoviset kannattimemme on valmistettu Saksassa ja ovat FEI hyväksyttyjä.

Estetolppa on valmistettu teräksisestä/kuumasinkitystä jalkaosasta ja alumiinisesta tolppa profiilista. Painopiste tolpissa on optimaalisesti lähellä jalkaa. Jalassa on muoviset tulpat ja näin jalkaosaan voidaan lisätä pinoa esim. kentällä harjoitellessa. Kilpailijoista poiketen alumiiniprofiilimme on erikoisvalmistettu tähän tuotteeseen. Vahvuus on kannake sivulla 4mm. ja muilla sivuilla 2mm. ja näin uskallammekin väittää, että tolppamme on markkinoiden ja vahvin ja kestävin.

Alumiinitolpan korkeus on 175cm. Jalkaosa on väriltään sinkitty ja alumiinitolppa valkoinen. Voidaan käsitellä lisähinnalla haluttuun väriin, pyydä tarjous.

5 Vuoden Takuu

Tuotteemme on suunniteltu Suomessa ja Suomalaisiin olosuhteisiin, näin myönnämmekin alumiinitolpille ja kannattimille 5 vuoden täystakuun.

Paino 5 kg
Mitat 175 cm

Arviot

There are no reviews yet, would you like to submit yours?